test - slider - image
regalb - slider - cache

Voorwaarden

Voorwaarden website

Régalb geboortekaartjes.com heeft te allen tijde het recht deze voorwaarden en/of de inhoud van deze site te wijzigen.

Algemene voorwaarden

Van toepassing zijn de leveringsvoorwaarden, welke tot stand gekomen zijn door het verkooppunt, welke overeengekomen zijn tussen beiden, zodra de bestelling wordt geplaatst.

Voor klachten of opmerkingen met betrekking tot uw bestelling verwijzen wij u naar het betreffende verkooppunt waarmee u de overeenkomst bent aangegaan. Régalb is niet verantwoordelijk voor eventuele misstanden tussen koper en wederverkoper (leveringstermijn, drukfouten, betalingen etc…). Alleen de wederverkoper kan in discussie gaan met Régalb.

Prijzen

Régalb kan niet verantwoordelijk gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke zet- of drukfouten van een verkooppunt. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen vermeld op geboortekaartjes.com en/of ander websites van Régalb zijn verkoop adviesprijzen inclusief 21% btw.

Kopiëren

Het kopiëren en/of imiteren van onze geboortekaarten, huwelijkskaarten en/of ander kaarten uit een van de Régalb collecties zal worden bestraft. Geen van de ontwerpen van deze website mag worden vermenigvuldigd door middel van druk, kopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande en schriftelijke toestemming van de uitgever.

De vervaardiger en/of gebruiker verbeurt tegen Régalb voor elke overtreding van dit verbod een niet voor vermindering vatbare boete van €5.000