test - slider - image
regalb - slider - cache

Over Régalb

Régalb is een van oorsprong Franse onderneming die zich bezighoudt met het ontwerpen en produceren van stijlvolle en trendy collecties in familiedrukwerk. Sinds ons debuut op de Nederlandstalige markt in 2009 hebben we een succesvolle samenwerking opgebouwd met een groot aantal Nederlandse en Belgische klanten waaronder gespecialiseerde drukkerijen en doopsuikerwinkels.


Met onze roots in Frankrijk en een internationale insteek zorgen we ieder jaar weer voor sprekende originele collecties voor iedere prijsklasse.

Verwacht u een gezinsuitbreiding? Gefeliciteerd! Laat u verrassen door onze nieuwe collectie geboortekaartjes en bijpassende (doop)suikerdoosjes!

Naast geboortekaarten en doopsuikerdoosjes vindt u bij ons alle benodigde kaarten en bijbehorende accessoires voor uw mooiste dag : stijlvolle uitnodigingen, chique menukaarten en dankkaarten, zowel afzonderlijk verkrijgbaar als te bestellen in bij elkaar passende series.

Omdat wij niet direct leveren aan particulieren verwijzen wij u graag naar een verkooppunt bij u in de buurt voor geboortekaartjes en overig familiedrukwerk.