test - slider - image
regalb - slider - cache

Over onze site

Geboortekaartjes.com biedt u ruime keuze uit gepersonaliseerde kaarten met eigen foto en originele kaartjes uit de collecties van Régalb. Ook kunt u kiezen uit onze uitgebreide en op-elkaar-afgestemde-series, ideaal voor speciale gelegenheden zoals doopvieringen e.d.

Al onze beschikbare modellen worden op deze website getoond en zijn tevens te zien bij onze verkooppunten. Indien u een bestelling heeft voor een geboortekaartje van Régalb, bestelt u dit rechtstreeks bij een van onze gespecialiseerde wederverkopers.

U bent in goede handen met ons uitgebreide bestand aan wederverkopers die u zullen adviseren in de afwerking van uw geboortekaartje. Het is belangrijk de naam van de betreffende collectie te noteren, evenals het referentienummer zoals vermeld op de website www.geboortekaartjes.com. Wij streven ernaar u keer op keer te verassen met onze moderne collecties en hoogwaardige kwaliteit.

Geboortekaartjes.com is een website gericht op aankondigingen in alle soorten en maten: geboortekaartjes, doopaankondigingen, doopsuikeretiketten, suikerdoosjes, fotokaarten, bedankkaarten, cadeau etiketten en speciale doopbalonnen. Met ruim 50 jaar ervaring verzorgen wij van Régalb geboortecollecties gebaseerd op kennis en kwaliteit.

Op zoek naar een gespecialiseerde verkoper van onze geboortekaartjes? Neemt u dan contact op met onze Costumer Service. Zij helpen u met het vinden naar een geschikt Régalb verkooppunt bij u in de buurt.


Ontdek ook onze huwelijkscollectie op www.regalb.com/trouwkaarten